Werkwijze

Tijdens mijn eigen proces heb ik een aantal essentiële ontdekkingen gedaan en die geef ik graag door, omdat ik iedereen een leven vol energie, zingeving en passie gun!

Online te werk:

Ik zorg graag dat mensen met een burn-out de energie geven aan dat waar de energie het hardst nodig is, en dat is aan zichzelf. Zelf heb ik een half jaar niet kunnen autorijden en koste het bakken met energie om überhaupt ergens naar toe te gaan. Maar ik wilde wel stappen maken om te herstellen. Hoe fijn is dat wanneer dat gewoon vanaf je eigen bank kan op het moment dat er ruimte en tijd voor is. Daarom ben ik druk bezig om ook online programma’s te ontwikkelen die maken dat jij gewoon in je eigen tijd je proces kan doorlopen, maar wel met mijn kennis en ervaring.

De community:

Heb je vragen dan kun je deze stellen in mijn online community op Facebook waarin mensen met burn-out klachten zitten die zelf graag willen herstellen, of mensen die al een heel proces achter de rug hebben. Een burn-out heb je niet alleen, maar herstellen van een burn-out doe je ook niet alleen. We hebben elkaar nodig om inspiratie op te doen.

Vraag en antwoord:

Tevens organiseer ik zelf uiteraard ook mogelijkheden om vragen te stellen en deze ga ik je uiteraard beantwoorden!

Deze organiseer ik in de community op Facebook.

Mijn praktijk aan huis:

Natuurlijk ben ik ook in persoon te bereiken en heb ik een praktijkruimte aan huis, waar je welkom bent. We kunnen één op één sessies plannen waarin ik jou meeneem in mijn methode om te herstellen.

Bekijk mijn aanbod voor de mogelijkheden!